Ai întâmpinat vreo problemă pe parcurs?

Ai avut nevoie de vreun document în plus sau în minus în acest pas? Taxele afișate nu mai sunt valabile sau documentul oferit nu a fost acceptat la ghișeu?

Lasă un feedback în propriile tale cuvinte în campul de mai jos, și astfel vom putea ajuta și alți utilizatori roînmatriculări să evite alte experiențe neplăcute.

Start proces

Datele cumpărătorului

Datele vânzătorului

Datele mașinii

Inainte de merge mai departe trebuie sa te inregistrezi/autentifici

Accesarea website-ului este condiționată de înregistrarea și autentificarea ta. Înainte de a ne furniza datele tale cu caracter personal și a-ți crea cont, te rugăm să consulți Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Îți poți retrage oricând consimțământul accesând contul tău și optând pentru ștergere cont. Aceasta va atrage ștergerea contului tău cu toate datele aferente.

sau

Înregistrează-te

Separat de crearea contului, în cazul în care dorești să te ținem la curent cu privire la oferte și serviciile OMV Petrom Marketing SRL (marketing direct), poți să îți exprimi acordul mai jos.

Te poți dezbona oricând de la mesaje comerciale transmițându-ne un e-mail la privacy@petrom.com cu subiectul ”Dezabonare OPM”

Ai deja cont?

Login